Η Εταιρια μας

Οικονομία, ταχύτητα, απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα είναι αυτά, που εσείς ζητάτε για το σπίτι σας. Σας τα προσφέρει η τριάντα πέντε χρόνων εμπειρία των τεχνικών της εταιρίας DOMUS, της πιο δυναμικής παρουσίας στον τομέα της προκατασκευής ξύλου στην Ελλάδα σήμερα. 

Ξενοδοχειακά συγκροτήματα, σχολικά κτίρια, συγκροτήματα γραφείων, αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις αλλά και κάθε είδους κατοικίες, μόνιμες ή εξοχικές, μεμονωμένες ή σε οικιστικά συγκροτήματα είναι μερικές από τις κατασκευαστικές δυνατότητες της DOMUS. Παράλληλα ένα πλήρες επιτελείο επιστημόνων και τεχνικών καλύπτουν άμεσα και διεξοδικά όλες τις ανάγκες κατασκευής και λειτουργίας του έργου  (υποδομές, βιολογικοί καθαρισμοί λυμάτων, εγκαταστάσεις κάθε είδους, κολυμβητικές δεξαμενές, εξοπλισμοί κλπ.), ενώ παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, που ο επιχειρηματίας ή ο απλός ιδιώτης θα χρειαστεί για την πραγματοποίηση του έργου (μελέτες δανειοδοτήσεων, οικονομοτεχνικές μελέτες, μελέτες βιωσιμότητας, εκδόσεις οικοδομικών αδειών, συντάξεις προϋπολογισμών, εγκρίσεις ΕΟΤ ή άλλων οργανισμών κλπ.).  

Η ευελιξία του συστήματος προκατασκευής της DOMUS επιτρέπει την κατασκευή απεριορίστου αριθμού τύπων κατοικιών, αλλά και την ανάδειξη οποιουδήποτε αρχιτεκτονικού στυλ. Eτσι η προσαρμογή στους αυστηρούς περιορισμούς ενός παραδοσιακού οικισμού ή η κατασκευή ενός ορεινού Καταφυγίου ή μιας αιγαιοπελαγίτικης κατοικίας, καθώς και η σχεδίαση νέων τύπων ή η προσαρμογή σε μελέτες, που ήδη υπάρχουν είναι θέματα, που αντιμετωπίζονται με ευκολία. 

Η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και η δυνατότητα κατασκευής έργων σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο είναι δύο ακόμα σημεία, που ολοκληρώνουν την συνοπτική παρουσίαση της εταιρίας DOMUS, δίνοντάς της την ταυτότητα, που εσείς θα επιθυμούσατε, προκειμένου να εμπιστευθείτε την συνεργασία σας μαζί της. 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Oλα αρχίζουν από την σωστή μελέτη.


  Το τμήμα μελετών της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας για να διαλέξετε ή να σχεδιάσετε μαζί μας το σπίτι που σας ταιριάζει. Η προσαρμογή στο περιβάλλον και στις ιδιομορφίες του οικοπέδου σας είναι θέματα που θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη προσοχή. Η έκδοση της άδειας οικοδομής είναι και αυτό δική μας υπόθεση.

  Ταχύτητα, συνέπεια,...


  οργάνωση, μεθοδικότητα. Εξειδικευμένα συνεργεία και Τεχνική επίβλεψη σε κάθε βήμα. Η επιστασία και του δικού σας μηχανικού, αν το επιθυμείτε, θα σας επιβεβαιώσει την άψογη τεχνική μας, αλλά και την σωστή εφαρμογή της. Οι επιθυμίες σας, ακόμα και σ’ αυτό το στάδιο του έργου, είναι για μας υποχρεώσεις. Ηδη βρισκόμαστε κοντά στο τέλος. Πρέπει να προετοιμάζετε την μετακόμισή σας.

  Το ξεκίνημα:


  Σωστή θεμελίωση και υπόγειοι χώροι για το σπίτι σας (Garage, λεβητοστάσιο, αποθήκη, δεξαμενή, αποχετεύσεις). Όλα μπορούν να γίνουν με την δική μας φροντίδα. Η κατασκευή είναι για μας το ίδιο εύκολη ακόμα και χωρίς την ύπαρξη δικτύων υποδομής (νερό – ηλεκτρικό). Για την περίπτωση αυτή οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

  Η πισίνα, ο κήπος, η μάντρα...


  και η αυλόπορτα θα ήταν για σας μεγάλες σκοτούρες αν δεν φροντίζαμε εμείς και γι’ αυτά. Εσείς απλώς διαλέγετε. Αλλά και μετά την παράδοση του έργου η DOMUS θα είναι πάντα κοντά σας για να καλύψει κάθε ανάγκη επισκευής, συντήρησης ή μετατροπής του σπιτιού σας. Εγγύηση καλής κατασκευής για πέντε χρόνια είναι μία προσφορά μας, που σίγουρα θα εκτιμήσετε.